Te csak építs, én naplózom!

ÉPÍTÉSI NAPLÓZÁS

BÁRMILYEN BERUHÁZÁSRA,

BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN.

SZOLGÁLTATÁSOK


e-építési napló, elektronikus építési napló, építési napló, kivitelező

Beruházások, társas házak teljes körű építési naplózása:

Kisebb és nagyobb beruházások esetén is vállalom az építtetői és (generál)kivitelezői naplók teljes körű ügyintézését a kezdetektől a beruházás befejezéséig. Folyamatosan változnak a jogszabályok, bővülnek a követelmények, ezért hasznos segítséget tudok nyújtani az építkezés résztvevőinek, hogy a beruházás dokumentálása a legprecízebben, jogszerűen tudjon megtörténni. Összességében egy átlagos méretű beruházás naplózásának költsége a legtöbb esetben az építményérték 1%-át sem éri el, viszont tehermentesítve vannak az építkezés résztvevői.

e-építési napló, elektronikus építési napló, építési napló, kivitelező

Egyszerű bejelentés ügyintézése:

2016. július 1-től az egyszerű bejelentéshez kötött, tehát a 300 négyzetméternél nem nagyobb épületek építési tevékenységét az elektronikus építési napló felületén keresztül kell bejelenteni. A bejelentésről az illetékes építésügyi hatóság a készenlétbe helyezett e-naplóból értesül. Ilyen építkezések esetében ez az egyszerűsített bejelentés az építtetői építési napló megnyitását is magában foglalja. Teljes körű ügyintézéssel állok az Ön rendelkezésére az építés megkezdésétől a beruházás befejezéséig.

e-építési napló, elektronikus építési napló, építési napló, kivitelező

Építési napló megnyitása építtetőnek:

Leveszem az Ön válláról a terhet az építkezés megkezdésétől a használatba vételi engedély megkéréséig. Tartom a kapcsolatot az építkezés résztvevőivel, ellenőrzöm a kivitelezői naplókat, bármilyen hiányosság esetén szólok Önnek, és javaslatokkal állok elő. Rendelkezésére állok az építkezés egész ideje alatt.

építtető, CSOK, ház építése, építés

Építési napló megnyitása kivitelezőnek:

NÜJ, napi jelentés, napló javítás

Felveszem a kapcsolatot a Megrendelőjével, minden dokumentumot feltöltök a naplójába, minden jogszabály szerinti kötelezettségéről tájékoztatom, ellenőrzöm az alvállalkozói naplózását, hiszen azok helyes vezetése az Ön felelőssége is.

NÜJ, napi jelentés, napló javítás

Napi jelentések rögzítése:

Sok kivitelező egy fárasztó nap után elfelejti felrögzíteni a rendszerbe a napi munkavégzésre vonatkozó adatokat. Ezen szolgáltatásom keretében én hívom fel telefonon a kedves ügyfelemet, észben tartva, mikor dolgozik, így az én feladatom a naplózás", Önnek megmarad csak a munka.

e-építési napló, elektronikus építési napló, építési napló, kivitelező

Rontott építési naplók javítása:

Sok olyan helyzettel találkoztam már, hogy vagy az építtető akadt el a rendszerben, vagy a kivitelező nem boldogult. Ennek eredményeként több rontott napló is megnyitásra került, melyet javítani kellett. Rengeteg idegeskedéssel és aggodalommal jár ez a helyzet, hiszen a hatóságok bírságolhatnak a nem megfelelően vezetett naplókért. Erre a problémára is megoldást kínálok, rövid időn belül kijavítok minden hibát.